Mr. Paola Cimegotto VenemaMr. Paola Cimegotto Venema heeft Italiaans en Internationaal Recht gestudeerd aan de Universiteit van Trento en Spaans Recht aan de Universiteit van Madrid.

Zij is bij de Italiaanse, Spaans en Nederlandse Ordes van Advocaten ingeschreven.

Mr. Cimegotto Venema is langer dan 15 jaar actief als juriste in het Italiaanse en internationale bedrijfsleven en was lange tijd werkzaam voor grote Italiaanse bedrijven in Italië. Zij heeft voor hen zakelijke relaties met grote Nederlandse bedrijven opgestart. Ook heeft zij Nederlandse bedrijven in de Italiaanse markt geïntroduceerd.

Inmiddels heeft zij zich in Nederland gevestigd, maar bevindt zich regelmatig in Italië om Nederlandse cliënten in Italië juridisch bij te staan.

De moedertaal van Mr. Cimegotto Venema is Italiaans maar zij spreekt tevens vloeiend Nederlands, Engels en Spaans. Zij heeft ruime ervaring met het procederen in Italië en met alle formaliteiten die daarbij komen kijken.

Mr. Cimegotto Venema heeft veel ervaring met het begeleiden van Italiaanse bedrijven in Nederland, waaronder het oprichten van B.V.'s en andere rechtspersonen en vice versa voor Nederlandse bedrijven die in Italië een onderneming willen beginnen of in Italië zaken willen doen.

Werkwijze

Door haar ervaring in het bedrijfsleven spreekt ze de taal van de ondernemer en weet wat ondernemen betekent. Het voorkomen van juridische problemen is haar werkwijze en probeert deze altijd op een snelle en pragmatische manier op te lossen.

Problemen ontdekken en een snelle en efficiënte oplossing voor uw bedrijf suggereren is haar sterke kant en is wat u van haar kunt verwachten. Ze werkt samen met de ondernemer om een solide en praktische juridische basis aan het bedrijf te geven. Op deze manier kan de ondernemer zich bezig houden met waarin hij goed is en wat hij leuk vindt.

Voor haar klanten is zij altijd bereikbaar. Zij hoort graag van te voren wat een klant van plan is dan naderhand een lang gesprek te moeten voeren om een probleem op te lossen … van te voren vragen stellen is ook een manier om problemen te voorkomen!
Heeft u vragen die buiten haar specialiteiten vallen, kunt u toch bij haar terecht. Zij kan gebruik maken van de kennis van collega's uit haar netwerk.

Er is een uniek samenwerkingsverband tussen SLENCS en de Ruiter Advocatuur dat ervoor zorgt dat u niet alleen voor uw adviezen maar ook voor alle eventuele procedures die moeten worden gevoerd in Nederland, Italië en Spanje bij Slencs terecht kunt.

 

 

Mr. Sonia OrofinoOrdine degli Avvocati di Bari

Aree di specializzazione: diritto tributario, civile, di famiglia e del lavoro

Lingue: italiano (madre lingua), inglese (fluente parlato e scritto)

Ha vinto numerose cause in cui erano coinvolti privati.

Il suo modo di lavorare segue la regola: mai dimenticare l'importanza di costruire un buon rapporto coi clienti, colleghi e coi rappresentanti delle Istituzioni, rapporti basati sulla fiducia e rispetto reciproco.

Il successo é frutto di lavoro, professionalitá e costante aggiornamento.

Specializzata nella comparazione tra diritto tributario italiano ed olandese.

Guida l'imprenditore Italiano e straniero fuori dal labirinto delle norme tributarie italiane e rende comprensibile quanto risulta essere quasi sempre molto complesso.

Tutelare gli interessi dei clienti é la sua prioritá.